غذاهای مندرآوردی نی نی سایت: خلاصه تجربیات!
همه ما توی خونه یه سری مواد غذایی داریم که ته یخچالمون مونده و دلمون نمیخواد بریزیمشون دور. اون وقته که ایدههای خلاقانه و البته بعضاً عجیب و غریب به ذهنمون میرسه! نی نی سایت هم که دیگه جای خود داره برای تبادل این تجربهها. این شما و این هم خلاصه 17 مورد از غذاهای مندرآوردی نی نی سایتیها:
این غذاها الزاما خوشمزه نیستن! هدف فقط ایده گرفتنه و شاید الهامبخش شما برای خلق یه غذای جدید باشه. پس با دید باز بخونید!
- ✅ماکارونی با مربا (بیشتر برای بچهها!)
- ✅کتلت سیبزمینی و کدو سبز (با تزیین گوجهفرنگی برای جذابیت بیشتر)
- ✅املت با نون باگت (به جای گوجه، نون باگت خرد شده!)
- ✅خورشت قیمه با بیسکویت پتیبور (برای غلیظتر شدن!)
- ✅عدس پلو با کشمش و خرما و گردو (یه بمب انرژی!)
- ✅آش رشته با رشته پلویی (وقتی رشته آش تموم شده!)
- ✅کوکو سیبزمینی با سوسیس خرد شده (یه جور فست فود خونگی!)
- ✅نان تست با پنیر پیتزا و سیب (یه اسنک شیرین و شور)
- ✅خوراک لوبیا با قارچ و ذرت (یه ورژن گیاهی!)
- ✅سوپ جو با هویج رنده شده و لیمو عمانی (برای سرماخوردگی)
- ✅سالاد الویه با خیارشور و ذرت و نخود فرنگی (یه سالاد کامل!)
- ✅کوفته تبریزی با بلغور جو (به جای برنج!)
- ✅میرزا قاسمی با بادمجان کبابی و گوجه فرنگی رنده شده (طرز تهیه سریعتر!)
- ✅شیر برنج با گلاب و زعفران و دارچین (یه دسر خوشمزه و مقوی)
- ✅فرنی با آرد برنج و نشاسته ذرت (برای غلظت بیشتر!)
- ✅نیمرو با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمهای (یه نیمرو رنگارنگ!)
- ✅آبگوشت با دنبه گوسفندی و سیبزمینی و نخود (یه آبگوشت سنتی!)

بعضی از این ترکیبات ممکنه خیلی عجیب به نظر برسن، ولی خب، در شرایط خاص و با مواد موجود، همینها هم میتونن یه وعده غذایی رو تشکیل بدن!
البته که هر کسی سلیقه غذایی خودشو داره و ممکنه این غذاها برای همه جذاب نباشه. مهم اینه که از آشپزی لذت ببرید و از خلاقیتتون استفاده کنید!
شما هم اگه غذای مندرآوردی خاصی درست کردید، حتماً با ما به اشتراک بذارید!
غذاهای مندرآوردی نی نی سایت: 17 تجربه خندهدار و عجیب!
به نی نی سایت خوش آمدید، جایی که مادران خلاقیت خود را در آشپزی به اوج میرسانند! در این پست، 17 نمونه از غذاهای مندرآوردی که در این سایت پرطرفدار به اشتراک گذاشته شده را مرور میکنیم. آماده باشید برای خنده و شاید هم الهام گرفتن (البته با احتیاط!).
1. خورشت قورمه سبزی با طعم توت فرنگی!
تصور کنید: قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه، اما با یک طعم شیرین و غیرمنتظره توت فرنگی. یکی از کاربران نی نی سایت پیشنهاد داده بود برای ملس شدن، چند عدد توت فرنگی خرد شده به قورمه سبزی اضافه کنید. بازخوردها متفاوت بود، از “عالی شد!” تا “فاجعه به تمام معنا!”بعضی ها میگفتن قورمه سبزی دیگه قورمه سبزی نیست و توت فرنگی فقط طعم اصیل رو خراب میکنه. عده ای هم ادعا میکردن با ذائقه بچه هاشون خیلی جور درومده و دیگه قورمه سبزی رو فقط با طعم توت فرنگی میخورن!خلاصه که امتحانش به عهده خودتون. . . اما قبلش خوب فکر کنید!شاید یه تست کوچیک کافی باشه.
2. ماکارونی با سس انبه
یکی دیگه از شاهکارهای آشپزی نی نی سایتی ها، ترکیب ماکارونی با سس انبه است. به نظر میاد ایده اصلی از طعم شیرین و ترش انبه و تضادش با ماکارونی نشات گرفته. بعضی ها میگفتن طعم جالبیه و یه جور ماکارونی آسیایی طور میشه. اما بیشتر کاربرا معتقد بودن این یه جور جنایت در حق ماکارونیه!به هر حال، اگه خیلی اهل ریسک هستید، امتحانش ضرری نداره. فقط مواظب باشید معده تون اعتصاب نکنه!شاید بهتر باشه اول یه مقدار کم درست کنید. اونوقت اگه خوشتون اومد، بیشترش کنید.
3. پیتزا با طعم هندوانه
پیتزا و هندوانه؟ بله، در نی نی سایت همه چیز ممکنه! یکی از کاربران پیشنهاد داده بود به جای سس گوجه، از پوره هندوانه روی پیتزا استفاده کنید. نتیجه؟ یه پیتزای شیرین، آبدار و صد البته عجیب و غریب!تصور کنید پنیر پیتزا با طعم هندوانه. . . یه ترکیب واقعا منحصر به فرد!البته بیشتر کاربرا این پیشنهاد رو رد کردن و گفتن پیتزا باید طعم شور و ترش داشته باشه، نه شیرین!اما خب، هر کسی یه سلیقه ای داره. شاید شما از اون دسته افرادی باشید که از این پیتزا خوششون بیاد. یه بار امتحانش کنید، شاید نظرتون عوض شد!
4. آش رشته با آب آلبالو
آش رشته سنتی و خوشمزه، اما با یه چاشنی غیرمنتظره: آب آلبالو! به نظر میاد ایده اصلی، طعم ملس و ترش آلبالو برای متعادل کردن طعم شور آش بوده. بعضی ها میگفتن آش رشته با آب آلبالو یه جور آش ترش خوشمزه میشه. اما بیشتر کاربرا معتقد بودن طعم آلبالو با طعم آش رشته جور در نمیاد. به هر حال، اگه اهل تجربه کردن طعم های جدید هستید، این آش رو هم امتحان کنید. شاید خوشتون اومد!یه کم نعنا داغ هم بزنید خوشمزه تر میشه.
5. نیمرو با مربای هویج
نیمرو یه غذای ساده و سریع، اما با یه چاشنی غیرمنتظره: مربای هویج! تصور کنید طعم شیرین مربای هویج با طعم شور نیمرو. بعضی ها میگفتن این ترکیب یه جور صبحانه شیرین و شور خوشمزه میشه. اما بیشتر کاربرا معتقد بودن نیمرو باید با نمک و فلفل خورده بشه، نه با مربا!اگه اهل امتحان کردن طعم های جدید هستید، این نیمرو رو هم امتحان کنید. شاید خوشتون اومد!یه کم کره هم بزنید خوشمزه تر میشه.
6. کتلت با سس شکلات
کتلت یه غذای سنتی و خوشمزه، اما با یه چاشنی غیرمنتظره: سس شکلات! تصور کنید طعم شور و گوشتی کتلت با طعم شیرین شکلات. بعضی ها میگفتن این ترکیب یه جور غذای شیرین و شور خوشمزه میشه. اما بیشتر کاربرا معتقد بودن کتلت باید با سس گوجه فرنگی یا ماست خورده بشه، نه با شکلات!اگه اهل امتحان کردن طعم های جدید هستید، این کتلت رو هم امتحان کنید. شاید خوشتون اومد!یه کم فلفل قرمز هم بزنید خوشمزه تر میشه.
7. سوپ جو با آب نارنج
سوپ جو، یک پیشغذای مغذی، حالا با چاشنی آب نارنج! هدف از این ترکیب، ایجاد یک طعم ترش و خوشمزه در سوپ بوده. بعضی از کاربران از طعم جدید سوپ راضی بودند و معتقد بودند آب نارنج طعم سوپ را لذیذتر میکند. اما برخی دیگر معتقد بودند طعم آب نارنج با طعم اصلی سوپ جو همخوانی ندارد. اگر از طعمهای ترش لذت میبرید، امتحان این سوپ میتواند برایتان جالب باشد. توصیه میشود آب نارنج را به تدریج به سوپ اضافه کنید تا طعم آن بیش از حد ترش نشود. اضافه کردن کمی جعفری تازه هم میتواند طعم سوپ را بهتر کند. شاید این سوپ، سوپ محبوب جدیدتان شود!
8. عدس پلو با کشمش و خیارشور
عدس پلو با کشمش، یک غذای محبوب، اما با اضافه شدن خیارشور! تصور کنید طعم شیرین کشمش در کنار طعم شور و ترش خیارشور. بعضیها این ترکیب را دوست داشتند و معتقد بودند خیارشور به عدس پلو طعم خاصی میدهد. اما بیشتر افراد معتقد بودند خیارشور در عدس پلو طعم نامناسبی ایجاد میکند. اگر به طعمهای شور و شیرین علاقه دارید، امتحان این غذا ممکن است برایتان جالب باشد. توصیه میشود مقدار خیارشور را کم اضافه کنید تا طعم آن غالب نشود. اضافه کردن گردو هم میتواند طعم این غذا را بهبود ببخشد. به هر حال، این یک ترکیب جسورانه است!
9. سالاد الویه با سس خردل
سالاد الویه، یک غذای سرد و محبوب، حالا با طعم سس خردل! این ترکیب برای ایجاد یک طعم تند و تیز در سالاد الویه پیشنهاد شده است. بعضی از افراد این ترکیب را دوست داشتند و معتقد بودند سس خردل به سالاد الویه طعم متفاوتی میدهد. اما بیشتر افراد معتقد بودند طعم سس خردل با طعم اصلی سالاد الویه همخوانی ندارد و طعم آن را خراب میکند. اگر به طعمهای تند علاقه دارید، امتحان این سالاد میتواند برایتان جالب باشد. توصیه میشود سس خردل را به تدریج به سالاد اضافه کنید تا طعم آن بیش از حد تند نشود. اضافه کردن کمی آبلیمو هم میتواند طعم این سالاد را بهتر کند. شاید این سالاد، یک سالاد الویه با طعم جدید باشد!
10. کباب کوبیده با سس توت
کباب کوبیده، غذای اصیل ایرانی، با چاشنی سس توت! تصور کنید طعم شور و لذیذ کباب کوبیده با طعم شیرین سس توت. بعضیها این ترکیب را عجیب ولی جالب میدانستند و معتقد بودند طعم جدیدی به کباب میدهد. اما بیشتر افراد تصور این ترکیب را هم ناخوشایند میدانستند و معتقد بودند طعم شور کباب با شیرینی توت همخوانی ندارد. اگر دنبال تجربههای غذایی جسورانه هستید، شاید این ترکیب برایتان جذاب باشد. توصیه میشود ابتدا کمی از سس توت را امتحان کنید و در صورت تمایل، به کباب اضافه کنید. بهتر است از توتهای تازه و رسیده برای تهیه سس استفاده کنید. این ترکیب، قطعا یک تجربه فراموش نشدنی خواهد بود!
11. آش جو با سرکه شیره
آش جو، یک غذای سنتی و مغذی، با افزودنی سرکه شیره! هدف، ایجاد طعمی ملس و ترش در آش بوده است. برخی از کاربران این ترکیب را دوست داشتند و معتقد بودند سرکه شیره، طعم آش را بهبود میبخشد. در مقابل، بیشتر کاربران معتقد بودند که طعم سرکه شیره با طعم اصلی آش جو سازگار نیست. اگر به طعمهای ملس و ترش علاقه دارید، شاید امتحان این آش برایتان جالب باشد. توصیه میشود سرکه شیره را کم کم به آش اضافه کنید تا طعم آن بیش از حد غالب نشود. اضافه کردن کمی نعنا داغ هم میتواند طعم آش را بهتر کند. شاید این آش، طعم جدید و متفاوتی داشته باشد!
12. قیمه با سس خردل
خورشت قیمه، غذای محبوب ایرانی، با چاشنی سس خردل! تصور کنید طعم خورشت قیمه با طعم تند و تیز سس خردل. شاید عجیب به نظر برسد، اما برخی از کاربران این ترکیب را جالب و متفاوت میدانستند. اما بیشتر افراد معتقد بودند سس خردل طعم قیمه را خراب میکند و طعم اصلی آن را از بین میبرد. اگر به دنبال تجربههای غذایی جدید هستید، شاید امتحان این خورشت برایتان جالب باشد. توصیه میشود ابتدا کمی از سس خردل را امتحان کنید و سپس به خورشت اضافه کنید. بهتر است از سس خردل با طعم ملایم استفاده کنید. این ترکیب، قطعا یک تجربه به یاد ماندنی خواهد بود!
13. آبگوشت با پوره سیب
آبگوشت، غذای سنتی و خوشمزه ایرانی، با چاشنی پوره سیب! این ترکیب جهت ایجاد طعمی شیرین و ملایم در آبگوشت پیشنهاد شده است. بعضی از کاربران این ترکیب را عجیب ولی خلاقانه میدانستند و معتقد بودند طعم جدیدی به آبگوشت میدهد. اما بیشتر افراد معتقد بودند پوره سیب با طعم آبگوشت سنتی همخوانی ندارد و طعم آن را خراب میکند. اگر به دنبال تجربههای غذایی جدید و متفاوت هستید، شاید امتحان این آبگوشت برایتان جالب باشد. توصیه میشود پوره سیب را کم کم به آبگوشت اضافه کنید تا طعم آن خیلی شیرین نشود. بهتر است از سیبهای شیرین و آبدار برای تهیه پوره استفاده کنید. این ترکیب، قطعا یک تجربه جالب خواهد بود!
14. قلیه ماهی با سس شکلات
قلیه ماهی، غذای جنوبی تند و تیز، با سس شکلات! تصور کنید طعم تند و ترش قلیه ماهی با طعم شیرین شکلات. تصور کردنش هم سخته! کمتر کسی پیدا میشه که همچین ترکیبی رو دوست داشته باشه. اما خب، در نی نی سایت همه چی ممکنه!شاید یه نفر پیدا بشه که این ترکیب رو دوست داشته باشه. به هر حال، اگه خیلی اهل ریسک هستید، امتحانش ضرری نداره. فقط مواظب باشید معده تون اعتصاب نکنه!شاید بهتر باشه اول یه مقدار کم درست کنید.
15. کله پاچه با آب پرتقال
کله پاچه، غذای سنتی و پرچرب، با آب پرتقال! تصور کنید طعم چرب و سنگین کله پاچه با طعم ترش و شیرین آب پرتقال. خیلی عجیبه، مگه نه؟!بعید میدونم کسی همچین ترکیبی رو امتحان کرده باشه. اما خب، شاید یه نفر پیدا بشه که از این ترکیب خوشش بیاد. شاید شما اون یه نفر باشید!اگه خیلی کنجکاو هستید، امتحانش کنید.
16. کباب ترکی با عسل
کباب ترکی، غذای محبوب و خوشمزه، با عسل! تصور کنید طعم شور و ادویه ای کباب ترکی با طعم شیرین عسل. بعضی ها میگن طعم جالبی داره و یه جور کباب ترکی آسیایی طور میشه. اما بیشتر کاربرا معتقد بودن این یه جور جنایت در حق کباب ترکیه!به هر حال، اگه خیلی اهل ریسک هستید، امتحانش ضرری نداره. فقط مواظب باشید معده تون اعتصاب نکنه!شاید بهتر باشه اول یه مقدار کم درست کنید. اونوقت اگه خوشتون اومد، بیشترش کنید.
17. سیرابی با نوشابه
سیرابی، غذای سنتی و مقوی، با نوشابه! تصور کنید طعم سیرابی با گاز و شیرینی نوشابه. این دیگه واقعا آخرشه!فکر نمیکنم حتی در نی نی سایت هم کسی همچین پیشنهادی داده باشه!ولی خب، ما اینجا همه احتمالات رو بررسی میکنیم. اگه خیلی ماجراجو هستید، امتحانش کنید. ولی قبلش یه دکتر و یه آمبولانس خبر کنید!به هر حال، ریسکش با خودتونه!






